Ștrudel cu Gem de Caise
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 25 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Făină de grâu, umplutură de caise (23%) {gem de caise (92,5%) [concentrat de caise, pulpă de mere, zahăr tos, apă potabilă, agent de îngroșare (pectină), corector de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), aromă, colorant (extract de ardei)], amidon modificat, fibre de bambus}, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași), regulator de aciditate (acid citric, citrați de sodiu), sare alimentară], apă potabilă, zeamă de ouă, zahăr tos, drojdie, amestec de panificație [gluten de grâu, făină de malț de grâu, emulsifianți (esteri ai acizilor mono- și diacetil tartric cu mono- și digliceridele acizilor grași, lecitină de rapiță), stabilizatori (gumă de guar, carboximetilceluloză de sodiu), zahăr tos, agent antiaglomerant (fosfați de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic)], sare alimentară, oțet alimentar, amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmier în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono și digliceride ale acizilor grași)].
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1507 kJ / 362 kcal
- Grăsimi 18,4 g din care saturate 9,9 g
- Glucide 43,5 g din care zaharuri 14,5 g
- Proteine 4 g
- Sare 0,45 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
Produsele congelate se pun pe tava de copt și se coc timp de 11-13 minute la 190-200°C.
La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.