Mini Choco Roll
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 35 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Umplutură cu ciocolată (43%) {zahăr pudră, apă potabilă, umplutură de cacao [zahăr tos, pudră de cacaodegresată (14%), amidonuri modificate, lapte praf degresat, grăsime de palmier, proteine de grâu, emulsifiant (fosfațidesodiu), agenți de îngroșare (alginat de sodiu, alginat de calciu), stabilizator (difosfați), agenți deîntărire (lactat de calciu, citrați de calciu), sare alimentară, arome], pesmet [făinădegrâu, apă potabilă, sare alimentară, drojdie], pudră de ciocolată(5%) [zahăr tos, pastă de cacao, pudră de cacao degresată], pudră de cacao, lapte praf integral, ulei de floarea-soarelui, amidon modificat, amidon}, făină de grâu, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, emulsifiant (mono-și digliceride ale acizilor grași), regulator de aciditate (acid citric, citrați de sodiu), sare alimentară], apă potabilă, zahăr tos, drojdie, lapte praf integral, amestec de panificație [gluten de grâu, făină de malț de grâu, emulsifianți (esteri ai acizilor mono-și diacetil tartric cu mono-și digliceridele acizilor grași, lecitină de rapiță), stabilizatori (gumă de guar, carboximetilceluloză de sodiu), zahăr tos, agent antiaglomerant (fosfați de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic)], ou lichid, amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmier în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono-și digliceride ale acizilor grași)], sare alimentară.
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1574 kJ / 376 kcal
- Grăsimi 17,7 g din care saturate 9,3 g
- Glucide 47,4 g din care zaharuri 22,6 g
- Proteine 5,6 g
- Sare 0,34 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
Se decongelează în dospitor cu aburi sau la temperatura camerei timp de 30-35 de minute pe o tavă unsă cu grăsime sau pe hârtie de copt, după care se coace la temperatura de 175-185°C timp de 11-13 minute.
La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.