Snack cu Brânză Sărată
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 30 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Făină de grâu, umplutură de cașcaval (25%) {cremă de cașcaval natur (53%), apă potabilă, praf pentru sos bechamel [amidon modificat, făină din fulgi de orez, grăsime de palmier, lapte praf degresat, sare alimentară, proteine din grâu, stabilizatori (alginat de sodiu, alginat de calciu, fosfați de sodiu, difosfați), regulator de aciditate (lactat de calciu, citrați de calciu)], griș, cașcaval afumat (5 %) [cașcaval, apă potabilă, unt, săruri de topire (polifosfați, fosfați de sodiu), emulsifiant (citrați de sodiu), lapte praf degresat, zer praf, sare alimentară, corector de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)], sare alimentară}, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași), regulator de aciditate (acid citric, citrați de sodiu), sare alimentară], apă potabilă, zeamă de ouă, semințe de susan, zahăr tos, drojdie, sare alimentară, amestec de panificație [făină de grâu, gluten de grâu, emulsifiant (esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), ulei de rapiță, agent de tratare a făinii (acid ascorbic), enzime (alfa-amilază, celulază, xilanază, grâu)], amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmier în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași)], oțet alimentar.
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1339 kJ / 332 kcal
- Grăsimi 20,1 g din care saturate 11,3 g
- Glucide 29,2 g din care zaharuri 2,9 g
- Proteine 5,4 g
- Sare 1,04 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
Se decongelează în dospitor cu aburi sau la temperatura camerei timp de 15-17 de minute pe o tavă unsă cu grăsime sau pe hârtie de copt, după care se coace la temperatura de 185-195°C timp de 7-10 minute.
La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.