Croissant
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 120 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Făină de grâu, margarină (23%) [grăsimi și uleiuri vegetale parțial hidrogenate (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), apă, emulgatori : mono – și digliceride ale acizilor grași și esteri poliglicerici ai acizilor grași, sare de bucătărie, acizi: acid citric și acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, aroma, colorant: beta-caroten], apă, zahăr, drojdie, pudră de tratare a făinii (dextroză, făină de grâu, emulgatori: esteri ai acizilor mono- si diacetil tartric cu mono și digliceridele acizilor grași și lecitină, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, stabilizatori: gumă de gaur și fosfați de calciu, făină de soia, antioxidant: acid ascorbic, enzime), lapte praf degresat, sare de bucătărie, ou întreg pasteurizat, aromă: vanilină, conservant: propionat de calciu.
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1550 kJ / 371 kcal
- Grăsimi 20,8 g din care saturate 10,3 g
- Carbohidrați 35,1 g din care zaharuri 3,3 g
- Fibre 1,7 g
- Proteine 10 g
- Sare 0,90 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
- Lăsați produsul congelat la temperatura camerei timp de 20-30 de minute până când se dezgheață.
- Coaceți în cuptorul cu ventilator, preîncălzit, la 170-180 °C timp de 15-20 de minute.
- Reglați temperatura și durata coacerii în funcție de cuptorul dumneavoastră.
Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.