Melc cu Spanac și Brânză Feta
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 50 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Aluat 60%: Făină de grâu, apă, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), amidon de porumb, sare de bucătărie, zahăr.
Umplutură 40%: Spanac (50%), brânza din zer Mizithra (18%), ceapă, praz, brânză Feta (5%), grâu durum, Pesmet, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea- soarelui în proporții diferite), sare de bucătărie, mărar, piper negru.
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1074 kJ / 250 kcal
- Grăsimi 12,5 g din care saturate 4,9 g
- Carbohidrați 26,8 g din care zaharuri 2,4 g
- Fibre 2,3 g
- Proteine 6,5 g
- Sare 1,19 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
- Lăsați produsul congelat la temperatura camerei timp de 20-30 de minute până când se dezgheață.
- Coaceți în cuptorul cu ventilator, preîncălzit, la 170-180 °C timp de 15-20 de minute.
- Reglați temperatura și durata coacerii în funcție de cuptorul dumneavoastră.
Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.