Logo Loading

Melc cu Spanac și Brânză Feta

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 8 kg

Melc cu Spanac și Brânză Feta

produs de patiserie, congelat rapid

  • Greutate netă: 1 x 50 g
  • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
  • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Aluat 60%: Făină de grâu, apă, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), amidon de porumb, sare de bucătărie, zahăr.

Umplutură 40%: Spanac (50%), brânza din zer Mizithra (18%), ceapă, praz, brânză Feta (5%), grâu durum, Pesmet, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea- soarelui în proporții diferite), sare de bucătărie, mărar, piper negru.

Informații nutriționale pentru 100 g:
  • Energie 1074 kJ / 250 kcal
  • Grăsimi 12,5 g din care saturate 4,9 g
  • Carbohidrați 26,8 g din care zaharuri 2,4 g
  • Fibre 2,3 g
  • Proteine 6,5 g
  • Sare 1,19 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:
  1. Lăsați produsul congelat la temperatura camerei timp de 20-30 de minute până când se dezgheață.
  2. Coaceți în cuptorul cu ventilator, preîncălzit, la 170-180 °C timp de 15-20 de minute.
  3. Reglați temperatura și durata coacerii în funcție de cuptorul dumneavoastră.

Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.