Logo Loading

Mini Croissant cu Unt și Praline

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 6 kg

Mini Croissant cu Unt și Praline

produs de patiserie, congelat rapid

  • Greutate netă: 1 x 58 g
  • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
  • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Aluat 80%: [Făină de grâu, apă, margarină [uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), apă, emulgatori: Mono- și digliceride ale acizilor grași și esteri poliglicerici ai acizilor grași, sare de bucătărie, acizi: acid citric și acid galactic, aromă, colorant: b-caroten], unt (10,5%), zahăr, drojdie, amestec de amelioratori de făină [emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași, esteri ai acizilor mono- și diacetil tartric cu mono și digliceridele acizilor grași, lecitină de rapiță), stabilizator: gumă de guar, făină de soia, antioxidant: acid ascorbic, agenți de tratare a făinii :(L-cisteină, enzime: α-amilază)], lapte praf degresat, sare de bucătărie, ou întreg pasteurizat, aromă: vanilină].

Umplutură 20%: Pralină de alune (zahăr, ulei de floarea-soarelui, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, amidon de cartofi modificat, ulei de palmier, emulgator: lecitină de soia, pastă de alune, aromă: vanilină).

Informații nutriționale pentru 100 g:
  • Energie 1399 kJ / 336 kcal
  • Grăsimi 21,3 g din care saturate 11,6 g
  • Carbohidrați 27,1 g din care zaharuri 1,4 g
  • Fibre 2,6 g
  • Proteine 7,6 g
  • Sare 1,10 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:
  1. Așezați croissantele într-o tavă, opțional cu o hârtie de copt, lăsând spațiu între ele, deoarece se vor ridica în timpul coacerii. Lăsați-le la temperatura camerei până când cuptorul se preîncălzește la 180°C.

  2. Coaceți croissantele la 180°C timp de 15-20 de minute.

  3. Reglați timpul și temperatura de coacere în funcție de cuptorul dvs.

Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.