Logo Loading

Mini Hot-Dog cu Muștar

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 6 kg

Mini Hot-Dog cu Muștar

produs de patiserie, congelat rapid

 • Greutate netă: 1 x 37 g
 • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
 • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Aluat 63%: Făină de grâu, margarină [grăsimi și uleiuri vegetale parțial hidrogenate (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), apă, emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași și esteri poliglicerici ai acizilor grași, sare de bucătărie, acizi: acid citric și acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, aromă, colorant: beta-caroten], apă, drojdie, sare de bucătărie, zahăr, ou întreg pasteurizat, praf de copt (agenți de creștere: bicarbonat de sodiu și difosfat disodic).

Umplutură 31%: cârnat tratat termic [58% carne de porc, 15% carne de pui și curcan separată mecanic, apă, amidon de cartofi, sare de bucătărie, proteine din lapte, proteine din soia, condimente (piper roșu, usturoi, țelină, piper negru, nucșoară), dextroză, emulgator: pirofosfat de sodiu, stabilizator: caragenan, antioxidant: eritorbat de sodiu, potențiator de aromă: glutamat monosodic, colorant: carmin, conservant: nitrit de sodiu], muștar (apă, semințe de muștar, oțet, amidon de porumb, sare de bucătărie, glucoză, conservant: sorbat de potasiu, stabilizator: gumă de xantan, arome, colorant: curcumină, îndulcitor: zaharină), pastă de tomate, apă, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), zahăr, amidon de porumb modificat, sare de bucătărie, piper roșu, piper negru. Înveliș de susan: 6%. Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, țelină, soia, muștar, susan și poate conține urme de nuci. Conține îndulcitor zaharină.

Informații nutriționale pentru 100 g:
 • Energie 1320 kJ / 317 kcal
 • Grăsimi 20,9 g din care saturate 10,3 g
 • Carbohidrați 23,6 g din care zaharuri 2,6 g
 • Fibre 2 g
 • Proteine 7,6 g
 • Sare 1,67 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:
 1. Introduceți produsul congelat direct în cuptor, fără a-l dezgheța.
 2. Coaceți, în cuptorul preîncălzit, la 190-200°C timp de 15-20 de minute.
 3. Reglați temperatura și durata de coacere în funcție de cuptorul dvs.

Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.