Mini Pain au Chocolat
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 35 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Aluat 86%: Făină de grâu, margarină [grăsimi și uleiuri vegetale parțial hidrogenate (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac, și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), apă, emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași și esteri poliglicerici ai acizilor grași, sare de bucătărie, acizi: acid citric și acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, aromă, colorant: beta-caroten], apă, zahăr, drojdie, lapte praf degresat, amestec de ameliatori de făină (gluten de grâu, dextroză, faină de grâu, emulgator: esteri ai acizilor mono- și diacetil tartric cu mono- și digliceridele acizilor grași, agent de îngroșare: gumă de guar, drojdie inactivă, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime), sare de bucătărie, ou întreg pasteurizat, aromă: vanilină.
Umplutură 14%: Ciocolată (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aroma: vanilină). Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia, și poate conține urme de nuci si de susan.
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1573 kJ / 377 kcal
- Grăsimi 21,2 g din care saturate 11,3 g
- Carbohidrați 35,8 g din care zaharuri 11,1 g
- Fibre 2,5 g
- Proteine 9,4 g
- Sare 0,68 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
- Preîncălziți cuptorul cu ventilator la o temperatură cuprinsă între 170 și 180°C.
- Coaceți la 170-180°C timp de 15-20 de minute.
- Reglați durata și temperatura de coacere în funcție de cuptorul dvs.
Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.