Logo Loading

Mini Pain Cremă Nuga

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 5 kg

Mini Pain Cremă Nuga

produs de patiserie, congelat rapid

  • Greutate netă: 1 x 40 g
  • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
  • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Aluat 80% : Făină de grâu, margarină [grăsimi vegetale parţial hidrogenate] (ulei de palmier, ulei din seminţe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporţii variabile), apă, emulgatori mono – și digliceride ale acizilor grași și esteri poliglicerici ai acizilor grași, sare de bucătărie, acizi: acid citric și acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, arome, colorant: beta-caroten, apă, zahăr, drojdie, lapte praf degresat, amestec de ameliatori de făină: gluten de grâu, dextroză, făină de grâu, emulgator: esteri ai acizilor mono- și diacetil tartric cu mono- și digliceridele acizilor grași, agent de îngroșare: gumă de guar, drojdie inactivă, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime), sare de bucătărie, ou întreg pasteurizat, aromă: vanilină.

Umplutură 20 %: Praline cu alune (zahăr, ulei de floarea-soarelui, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, amidon modificat din cartofi, ulei de palmier, emulgator: lecitină de soia, pastă de alune, aromă: vanilină).

Informații nutriționale pentru 100 g:
  • Energie 1580 kJ / 379 kcal
  • Grăsimi 23,5 g din care saturate 11,3 g
  • Carbohidrați 32,5 g din care zaharuri 6,5 g
  • Fibre 1,2 g
  • Proteine 8,7 g
  • Sare 0,69 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:
  1. . Preîncălziți cuptorul cu ventilator la o temperatură cuprinsă între 170 și 180°C.
  2. Coaceți la 170-180°C timp de 15-20 de minute.
  3. Reglați durata și temperatura de coacere în funcție de cuptorul dvs.

Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.