Logo Loading

Mini Rulou cu Spanac

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 8 kg

Mini Rulou cu Spanac

produs de patiserie, congelat rapid

  • Greutate netă: 1 x 40 g
  • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
  • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Aluat 60%: Făină de grâu, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), apă, amidon de porumb, sare de bucătărie, zahăr.

Umplutură 40%: Spanac (51%), ceapă, praz, grâu durum, sare de bucătărie, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din semințe de bumbac și ulei de floarea-soarelui în proporții variabile), fulgi de cartofi uscați [cartofi uscați, emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, stabilizator: Pirofosfatul acidului de sodiu, acid: acid citric, antioxidant: palmitat de ascorbil, conservant: metabisulfit de sodiu, colorant (sau culoare): turmeric], pesmet (făină de grâu, apă, sare de bucătărie, drojdie), bulion vegetal sub formă de pulbere [sare de bucătărie, potențiator de aromă: glutamat monosodic, dextroză, ulei de palmier, proteină de soia, extract de drojdie, proteine vegetale hidrolizate din soia și porumb, extract de legume (morcov, praz, țelină), pudră de ceapă, pudră de tomate, pudră de usturoi, pătrunjel deshidratat, condimente (piper alb, nucșoară), colorant: beta-caroten], amidon modificat din cartofi, mărar, piper negru.

Informații nutriționale pentru 100 g:
  • Energie 1036 kJ / 247 kcal
  • Grăsimi 10,7 g din care saturate 3,2 g
  • Carbohidrați 30,3 g din care zaharuri 3,1 g
  • Fibre 3,1 g
  • Proteine 5,9 g
  • Sare 1,14 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:
  1. Introduceți produsul congelat direct în cuptor, fără a-l dezgheța.
  2. Coaceți, în cuptorul preîncălzit, la 180°C timp de 20-25 de minute.
  3. Reglați temperatura și durata de coacere în funcție de cuptorul dvs.

Produsul copt trebuie consumat în primele 24 de ore de la coacere.