Pogăcele cu Brânză
produs de patiserie, congelat rapid
- Greutate netă: 1 x 20 g
- Produs congelat, se păstrează la -18°C.
- A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente
Făină de grâu, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași), regulator de aciditate (acid citric, citrați de sodiu), sare alimentară], apă potabilă, cașcaval semigras (5%), drojdie, zeamă de ouă, sare alimentară, amestec de panificație [gluten de grâu, făină de malț de grâu, emulsifianți (esteri ai acizilor mono-și diacetil tartric cu mono- și digliceride ale acizilor grași, lecitină de rapiță), stabilizatori (făină din semințe de guar, carboximetilceluloză de sodiu), zahăr tos, agent anti aglomerant (fosfați de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic)], lapte praf integral, zahăr tos, amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmie în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono-și digliceride ale acizilor grași)].
Informații nutriționale pentru 100 g:
- Energie 1390 kJ / 334 kcal
- Grăsimi 17,7 g din care saturate 9,8 g
- Glucide 36,7 g din care zaharuri 1,5 g
- Proteine 5,9 g
- Sare 1,98 g
Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.
Instrucțiuni de utilizare:
Se decongelează în dospitor cu aburi sau la temperatura camerei timp de 30-35 de minute pe o tavă unsă cu grăsime sau pe hârtie de copt, după care se coace la temperatura de 190-200°C timp de 12-15 minute.
La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.