Logo Loading

Snack cu cașcaval

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

30g

SNACK CU CAȘCAVAL

Aluat de foietaj umplut cu cremă de cașcaval, presărat cu semințe de susan.

Sugestie de preparare

Se decongelează în dospitor cu aburi sau la temperatura camerei timp de 15-17 de minute pe o tavă unsă cu grăsime sau pe hârtie de copt, după care se coace la temperatura de 185-195 °C timp de 7-10 minute. La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.

Igrediente

FĂINĂ DE GRÂU, umplutură de cașcaval (25%){CREMĂ DE CAȘCAVAL natur (53%), apă potabilă, praf pentru sos bechamel [amidon modificat, făină din fulgi de orez, grăsime de palmier, LAPTE PRAF degresat, sare alimentară, PROTEINE DIN GRÂU, stabilizatori (alginat de sodiu, alginat de calciu, fosfați de sodiu, difosfați), regulator de aciditate (lactat de calciu, citrați de calciu)], GRIȘ, cașcaval afumat (5%) [CAȘCAVAL ,apă potabilă, UNT, săruri de topire (polifosfați, fosfați de sodiu), emulsifiant (citrați desodiu), LAPTE PRAF degresat, ZER PRAF, sare alimentară, corector de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)], sare alimentară}, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, emulsifiant (mono-și digliceride ale acizilorgrași), regulator de aciditate (acid citric,citrați de sodiu), sare alimentară], apă potabilă, ZEAMĂ DE OUĂ, SEMINȚE DE SUSAN, zahăr tos, drojdie, sare alimentară, amestec de panificație [FĂINĂ DE GRÂU, GLUTEN DE GRÂU, emulsifiant (esteri ai acizilor mono-și diacetiltartric cu mono-și digliceride ale acizilor grași),ulei de rapiță, agent de tratare a făinii (acid ascorbic), enzime (alfa-amilază, celulază, xilanază, GRÂU)], amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmier în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași)], oțet alimentar

[table id=1 /]
[table id=3 /]
[table id=2 /]

Alergeni

Atenție! Produsul este fabricat în uzine în care se prelucrează și lapte, ouă, muștar, semințe de susan, soia, fructe cu coajă lemnoasă sau derivatele acestora.

Depozitare și transport

Temperatură de depozitare și transport: -18 °C.

Important

Se interzice recongelarea produsului dezghețat!
Conținut de acizi grași trans: ˂ 2 g/100 g grăsimi.