Logo Loading

Ștrudel cu Brânză Sărată

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

Ambalare: cutie 7 kg

Ștrudel cu Brânză Sărată

produs de patiserie, congelat rapid

  • Greutate netă: 1 x 30 g
  • Produs congelat, se păstrează la -18°C.
  • A nu se recongela după decongelare.
Ingrediente

Umplutură sărată (32%) {preparat alimentar sărat [lapte, grăsime vegetală, sare alimentară, cheag, cultură de bacterii lactice,], apă potabilă, praf pentru sos bechamel [amidon modificat, făină din fulgi de orez, grăsime de palmier, lapte praf degresat, sare alimentară, proteine din grâu, stabilizatori (alginat de sodiu, alginat de calciu, fosfați de sodiu, difosfați), regulator de aciditate
(lactat de calciu, citrați de calciu)], amidon}, făină de grâu, margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (palmier), apă potabilă, sare alimentară, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași), acidifiant (acid citric)], apă potabilă, zeamă de ouă, zahăr tos, amestec de panificație [gluten de grâu, făină de malț de grâu, emulsifianți (esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași, lecitină de rapiță), stabilizatori (gumă de guar, carboximetilceluloză de sodiu), zahăr tos, agent antiaglomerant (fosfați de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic)], sare alimentară, amestec de panificație [grăsimi vegetale (palmier, semințe de palmier, în proporție variabilă), ulei de rapiță, zahăr tos, apă potabilă, emulsifiant (mono- și digliceride ale acizilor grași)], oțet alimentar.

Informații nutriționale pentru 100 g:
  • Energie 1309 kJ / 314 kcal
  • Grăsime 18,8 g din care saturate 10,2 g
  • Glucide 29 g din care zaharuri 3 g
  • Proteine 6 g
  • Sare 1,16 g

Produsul conține ingrediente de grâu (gluten), lapte (lactoză), ou, soia și poate conține urme de nuci si susan.

Instrucțiuni de utilizare:

Produsele congelate se pun pe tava de copt și se coc timp de 11-13 minute la 190-200°C.
La începutul coacerii se recomandă coacere cu aburi.