Logo Loading

Termeni și condiții

Sună la 0745.594.760 și un reprezentant Real Group va veni la tine pentru a stabili împreună cele mai bune soluții de implementare a conceptului Baker Kit.

  1. Considerații generale

Această pagină de internet, care poate fi accesată la adresa www.real-group.ro, este operată de S.C. REAL GROUP S.R.L, cu sediul în Galati, Str. Odobești, nr. 1 bis. Pagina poate fi accesată din diferite alte țări din întreaga lume. Întrucât fiecare din aceste locuri are legi care pot fi diferite de cele din România, la accesarea paginii, atât noi cât și dumneavoastră, suntem de acord ca, în cazul tuturor chestiunilor  legate de utilizarea și conținutul acestei pagini de Internet, să se aplice legislația din Romania. Sunteți, de asemenea, de acord să vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești din Romania în ceea ce privește asemenea chestiuni.

S.C. REAL GROUP S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acest document oricând și în orice fel. Modificările respective vor intra în vigoare din momentul în care vor fi introduse în prezentul document. Din acest motiv, vă invitam să recitiți periodic prezentul document. Dacă, în orice moment, doriți să nu mai acceptați în întregime prevederile acestui document, aveți posibilitatea de a nu mai utiliza această pagina de internet.

Orice utilizare a acestei pagini de internet sau a serviciilor sale va fi considerată o acceptare a termenilor și condițiilor conținute în prezentul document.

  1. Drepturi de autor

Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile, software-ul și alte materiale din aceasta pagină de internet sunt în proprietatea REAL GROUP SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.

Aveți permisiunea de a parcurge aceasta pagină de internet și de a reproduce extracte prin tipărire, însă numai în scopuri informaționale, și cu condiția ca în toate aceste reproduceri să apară anunțul referitor la dreptul de autor menționat mai sus. Nicio reproducere sau parte a paginii de internet nu poate fi vândută sau distribuită pentru un câștig comercial și nici nu poate fi modificată sau încorporată în nicio altă lucrare sau publicație, indiferent daca sunt pe hârtie sau în format electronic, și nici nu pot fi transmise către nicio alta pagină de Internet. Nu se acordă nicio alta licență sau drept.

În cazul în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul www.real-group.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viață privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la sales@real-group.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor să acționeze în conformitate pentru înlăturarea acestor aspecte.

  1. Înregistrare, parole și responsabilități

Accesul dvs. la aceasta pagină de internet nu necesită înregistrarea dvs. cu un nume de utilizator și o parolă.

  1. Protecția datelor

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal și modalitatea de exercitare a drepturilor dumneavoastră, vă rugam să consultați Politica de confidențialitate a site-ului nostru: https://real-group.ro/politica-de-confidentialitate/